Ik voel me stil, zacht en nederig

geplaatst in: Ervaringen | 0

Dag Jeroen, zo dankbaar nog steeds dat ik er zaterdag bij kon zijn. De Zweethut werkt nog steeds door en doet mooi zijn werk. Ik voel me stil, zacht en nederig. In blije dankbare open verwachting van alles wat er op mijn pad gaat komen. Meer dan fijn om eens bij jullie aan te schuiven. Ik vind je een krachtige leider. Die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft en weet waar hij mee bezig is. Je sleurt iedereen er op alle niveaus doorheen, op een manier die bij mij soms een glimlach gaf maar zeker ook bewondering. Je voelt helder aan wat zich aandient en gaat daar op een mooie zuivere manier mee aan de slag. Niet te flauw, maar wel vanuit een mooi hart. Krachtig, maar ook zacht en zorgzaam. Mooi mens ben je samen met jouw mooie vrouw. Ik heb genoten van jullie, van daar, van alles wat er was. Mijn poorten zijn weer een laag dieper open gegaan, en daar ben ik zo heel erg dankbaar voor. Ik had het zo nodig. Right time, Right place, zullen we maar zeggen. Big Hug. Voor jullie beiden en jullie team. Nogmaals